Google+

måndag 4 juli 2011

En fuling!

Tänkte göra en riktig fuling nu. Tycker du ska nominera mig till Blogg Awards 2011. Detta gör du här. Nominera mig till guldpennan.
Bara för att det skulle vara kul, inte för jag har nån chans men bara grejen vore lattjo. :)
Så in och nominera med er. Här gör ni det.

Den som nominerar mig först och skriver en kommentar här om det får en kram. ;)

21 kommentarer :

  1. Gört!, sa jag till mig själv, å gjord'et:-)

    SvaraRadera
  2. SV: Jo du har väl en tanke med det du säger.. men på något vis är väl alla kändisar endast kändisar i sin "egna krets". För ingen känner väl igen alla. Men ja, förstår din tanke..

    SvaraRadera
  3. Sv; Fast där har du ju ganska fel. För de flesta svenskar vet vilka Blondinbella och Kissie är, kanske inte för att de uppskattar vad de gör, men de har i alla fall hört talas om dem. Vilket gör dem till kändisar. Det känns som att du inte riktigt accepterar vad ordet kändis betyder. Det betyder att flera människor har kännedom om en person. Jag kan lova dig att de flesta svenskar, även om de inte läser Kissies blogg, har sett henne i en tidning, i ett tv-program, hört henne i radio osv. Jag tror det är fler bloggerskor som är "Kändisar" än dagens fotbollspelare, hockeyspelare, artister, konstnärer och författare. Och jag vet inte riktigt vad du kategoriserar som "den stora massan", men jag antar att du menar din egna generation som inte riktigt förstår er på bloggfenomenet och vad det kan göra för unga tjejer och killar idag. Det sista jag inte riktigt förstår är varför du stör dig på det. Om de vill agera kändisar, på vilket sätt skadar det dig? Eller sticker det bara i dina ögon?

    SvaraRadera
  4. Sv; Du har helt rätt i att jag bara nämner två, men jag undrar vilka du i så fall menar. Kändisskap som kändisskap tycker jag. De andra tjejerna och killarna har varit med i tv-serier, har släppt singlar som ligger högt upp på iTunes, skapat smycken och kläder och driver egna företag.

    Och du har också rätt i att det är ni som skapat internet, kanske därför att vi 80-/90-talister antingen var barn eller inte ens födda på den tiden. Dock vill jag påstå att det är genom oss som ni har lyckats skapa den atmosfären som internet erbjuder oss idag tack vare oss. Utan oss hade ni aldrig kunnat skapa så mycket. Det är vi som använder internet flitigast i vardagen, det är vi som påverkar att det förändras. Sedan tror jag inte att det bara är folk i åldern 13-18 som läser de bloggar som är stora, det är mycket motsägelsefullt att det skulle vara så lite, med tanke på deras läsarantal.

    Du får störa dig på vad du vill, likaså får jag. Och jag stör mig på folk som inte låter andra ha det bättre än dem, lyckas bättre än dem och kalla sig själva vad de vill. Jantelagens trogna vänner helt enkelt!

    SvaraRadera
  5. hej gillar din blogg den e grym kolla in min blogg den är ny och vill att ha några läsare som dig så snälla kommentera och läs min blogg www.susi.myshowroom.se tack!!!!!! :D ;D

    SvaraRadera
  6. anmäl er gärna i dagens blogg hos mig :D
    http://jaxel.blogg.se/2011/july/vinnarna-ny-dagens-blogg.html#comment

    SvaraRadera
  7. Tack och bock för det. Jag tycker du kan anmäla min blogg med! :)

    SvaraRadera
  8. svar: la till dej med nu:)

    SvaraRadera
  9. Hej! :) Kolla in dagens outfit och nya skor från nelly och säg vad du tycker :)! Ställ gärna en fråga i min frågestund också! :) Ha en bra dag :)Kram

    SvaraRadera
  10. Hej! :) Kolla in dagens outfit och nya skor från nelly och säg vad du tycker :)! Ställ gärna en fråga i min frågestund också! :) Ha en bra dag :)Kram

    SvaraRadera
  11. svar: la till dej med nu:)

    SvaraRadera
  12. hej gillar din blogg den e grym kolla in min blogg den är ny och vill att ha några läsare som dig så snälla kommentera och läs min blogg www.susi.myshowroom.se tack!!!!!! :D ;D

    SvaraRadera
  13. Sv; Fast där har du ju ganska fel. För de flesta svenskar vet vilka Blondinbella och Kissie är, kanske inte för att de uppskattar vad de gör, men de har i alla fall hört talas om dem. Vilket gör dem till kändisar. Det känns som att du inte riktigt accepterar vad ordet kändis betyder. Det betyder att flera människor har kännedom om en person. Jag kan lova dig att de flesta svenskar, även om de inte läser Kissies blogg, har sett henne i en tidning, i ett tv-program, hört henne i radio osv. Jag tror det är fler bloggerskor som är "Kändisar" än dagens fotbollspelare, hockeyspelare, artister, konstnärer och författare. Och jag vet inte riktigt vad du kategoriserar som "den stora massan", men jag antar att du menar din egna generation som inte riktigt förstår er på bloggfenomenet och vad det kan göra för unga tjejer och killar idag. Det sista jag inte riktigt förstår är varför du stör dig på det. Om de vill agera kändisar, på vilket sätt skadar det dig? Eller sticker det bara i dina ögon?

    SvaraRadera
  14. SV: Jo du har väl en tanke med det du säger.. men på något vis är väl alla kändisar endast kändisar i sin "egna krets". För ingen känner väl igen alla. Men ja, förstår din tanke..

    SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)