Google+

onsdag 15 maj 2013

Brunchtipset från kungens kock: Kungens äggröra.

Kungens äggröra









Recept


  • 8 st ägg
  • 1⁄2 dl vispgrädde
  • 1⁄2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk olja med smak av tryffel

Till servering:


knäckebröd

bresaola

tomater

basilika

Instruktioner:


Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Smält smöret i en kastrull, gärna teflon. Häll i äggsmeten och låt stelna under omrörning på svag värme tills smeten blivit mjukt krämig. Smaksätt med oljan. Servera genast på knäckebröd eller rostat bröd tillsammans med bresaola tomat och basilika.

Lycka till!

Kungens kock

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)