Google+

torsdag 8 augusti 2013

Pinterest - Ett sätt att sprida din blogg.

Många tycker nog att Pinterest är en plats att samla bilder på. Det stämmer ganska väl viss del. Däremot vet kanske inte så många att det är en smart sätt att spridda sin blogg eller hemsida, sitt företag eller förening på nätet. Det bästa är att du inte behöver ladda upp dina bilder på Pinterest utan du "pinnar" bara dina bilder på bloggen, lägger dom i den "board" som du fixat och sen sköter det sig själv. Då får du en direktlänk till din blogg.
Givetvis gäller det att skaffa följare, men det är lätt på Pinterest. Man kan söka fritt och följa folk som intresserar dig. Man kan lägga till "boards" eller hela personen. Folk har en stor vilja att följa dig tillbaka.
Nu till det fina att du syns på Pinterest. Om du har några följare som kanske har några hundra följare så "pinnar" folk din bild på flera tusen användare, dessa har säkert också en massa följare så spridning blir väldigt stor.
Du kan även sprida dina "pins" på Facebook och Twitter. 
Man kan även verifiera din blogg på Pinterest. Här har jag en länk på hur man gör. Verifiera din blogg på Pinterest.
Om du skulle ha problem med att fixa och få följare så hör du av dig till med. andersstolt@live.se , kik: spindelweb eller som kommentar här. Min Pinterest är här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)