Google+

lördag 5 april 2014

Kantarelldoftande fläskfilé i panna


Ingredienser (4 portioner)
400 gram  fläskfilé(er), färsk
2 dl  crème fraiche
1 msk  smör, till stekning
1,5 msk  Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 gram  kantareller, konserverade eller frysta
10 st  körsbärstomater
1 msk  timjan, grovhackad

Tillagning
  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
  2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
  3. Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
  4. Slå över fläskfilén och kantarellerna.
  5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
  7. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)